Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

Gratis Nieuwsbrief

verzend

IN ONZE WEBSHOP BETAALT U GEEN VERZENDKOSTEN ALS U MET IDEAL BETAALT.


Welkom bij Ananda!

Het leven gaat voor sommige van ons te snel, waardoor er niet altijd van het moment genoten wordt. In Ananda lijkt de tijd stil te staan. Daardoor ontstaat er rust om een wereld te ervaren van onder andere prachtige boeken, sieraden en cd’s. Bewustzijn en fairtrade handel spelen een belangrijke rol.. meer lezen over Ananda?


Bewust Haarlem Markt

Op de jaarlijkse Bewust Haarlem Markt wordt zichtbaar hoeveel mooie initiatieven en activiteiten er al zijn in de regio Haarlem op het gebied van duurzaamheid, bewustwording, gezondheid en welzijn.
Naast ca. 90 marktkramen, waar zo'n 120 ondernemers zich actief zullen presenteren met hun werk en producten, zijn er ook drie podia met onder meer dans, live-muziek en workshops, zoals Tai Chi en Yoga.
Het hart van de Markt is de Piazza Viva! - plein van het leven. Op dit plein is een muziekpodium en er staan diverse aanbieders van eten & drinken. Volg deze link voor meer informatie.

Reacties n.a.v. de Bewust Haarlem Markt 2013
"Echt een superlocatie zo midden op de markt. Volgend jaar weer? In ieder geval vind ik de Haarlem Bewust Markt een super idee!"
"Super leuk gisteren..2014 al in de agenda!:-)"
"Met dank aan de organisatie! Super gezellige dag geweest! Top!"
"Dank voor een fantastische dag met mooie ontmoetingen..."
"Een leuke sfeer op De Bewust Haarlem Markt! Uitnodigend en prettig druk."


 

 

 

 

klik hier voor nog meer foto's van de winkel

 

 


 

Bewust Haarlem een succes

We zijn blij te mogen berichten dat Bewust Haarlem een groot succes is. Het biedt een overzicht van het professionele 'bewuste' circuit (in de regio Haarlem), waaronder:


•Persoonlijke Groei
•Gezondheid & Welzijn
•Duurzaamheid
•Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Klik hier voor een kijkje!


Neutralisatie cirkel 


Er zijn vele (dure) producten op de markt die helpen bij energetische belasting. Wat heel goed en simpel werkt is de Neutralisatiecirkel van de Om Sai Rām groep in India. Ze hebben dit symbool doorgekregen door telepatisch contact.

De Neutralisatiecirkel is bijvoorbeeld bedoeld voor het reinigen van water van emotionele en andere energetische belastingen. Water is een drager en houdt allerlei trillingen lang vast. Ons lichaam bestaat grotendeels uit water, en houden wij ook gevoelens lang vast. Vanuit dit gegeven ontdekten we nog veel meer toepassingen mogelijk met de Neutralisatiecirkel, o.a. voor het zeer effectief voorkomen van stralingsbelasting en het ontdoen van onzuivere energie in kleding.

De cirkel is bij ons in geplastificeerde vorm te krijgen, creditcard/half A4 en A4 formaat. De cirkel werkt ook perfect tegen straling van de computer. Hier bieden we de cirkel GRATIS aan. Download de afbeelding en plaats m op uw bureaublad.