Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

Welkom bij Ananda!

Wij zijn Ananda Nieuwetijdswinkel, al 26 jaar een begrip in Haarlem als het gaat om spiritualiteit en mindfulness. 
Veel klanten noemen ons hun 'tweede huiskamer' en dit is precies wat wij voor Haarlem willen zijn: Een oase van rust in het drukke centrum.

Op onze website vindt u de activiteitenagenda met komende lezingen en activiteiten en de nieuwspagina met informatie over nieuwe product(-groepen), aanbiedingen en bijzonderheden binnen onze fijne winkel. 

Wij zijn zeer trots op Ananda met haar gezellige sfeer en herkenbare wierook-geur, maar onze andere trots is de webshop, waarop zeer veel artikelen zijn te vinden. Bestel direct uw producten zonder verzendkosten! 
Zoekt u iets dat niet op onze website staat vermeld? Mail ons dan en vraag naar de mogelijkheden om uw product te bestellen. Wij benaderen onze leveranciers graag om u verder te helpen.

Ook ontvangen wij met regelmaat spirituele consulenten in de winkel die u met plezier te woord staan.
Zij zijn geselecteerd op hun professionaliteit en diversiteit qua aanbod, zodat u op laagdrempelige wijze kennis kan maken met bijvoorbeeld kaartleggingen, pendelconsulten, foto-readings en nog veel meer. En dit voor een minimale vergoeding en soms zelfs geheel gratis! Zie de activiteitenagenda voor data en meer (achtergrond-) informatie over de consulenten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en de workshops/lezingen die Ananda aanbiedt?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door hier te klikken. U wordt doorverwezen.

Met uw inschrijving ontvangt u tweemaal per maand een korte nieuwsbrief met aanbiedingen, boekrecensies en nieuwe winkelitems. Ook bent u dan als eerste op de hoogte van de komende consulten, workshops en lezingen! 

Met warme groet,

- Team Ananda