Korte Consulten @Ananda

Helende Geluiden

Buddha Dance

Kaartverkoop Helende Geluiden nu bij Ananda Nieuwetijdswinkel
Muziek heeft een weldadige werking op lichaam en geest. Stichting Helende Geluiden houdt zich bezig met het organiseren van uitvoeringen en doet studies omtrent muziek in de breedste zin van het woord.

De nieuwe concerten reeks is bekend, meer informatie over de concerten, de stichting en hun online kaartverkoop op helendegeluiden.nl
Filmvertoning "Latcho Drom"

Zondagmiddag 18 Februari LET OP: aanvang 16:30 vertoont Helende Geluiden i.s.m. Ananda in Het Lichthuis de film "Latcho Drom" Tony Gatlif (Algerije, 1948) toont het verhaal van zigeuners, hoe zij zich hebben verspreid vanuit Azie over het vasteland van Europa. In achtereenvolgens India, Egypte, Turkije, RoemeniŽ, Hongarije, Frankrijk en Spanje geeft hij een beeld van de minachting en haat waarmee de bevolking hen onthaald. Maar wat hen over de hele breedtegraad van de wereld bindt is hun muziek: zwaar, melancholisch, maar altijd intens, uitbundig en opzwepend. In de lange traditie van hun muziek klinken in de klanken en de ritmes de wortels van het land van herkomst door. De boodschap van wat zij door alle tijden heen zingen is echter overal dezelfde.
Latcho Drom is een tegelijkertijd kleurrijke als ook treurige kaleidoscopische muzikale optekening van de geschiedenis van een bijzondere cultuur. Met visueel verbluffende en muzikaal meeslepende films als Gadjo Dilo, Exils, Vengo en Transylvania, schetst Gatlif de historie van een weerbarstig en bovenal authentiek volk.

Datum: zondag 18 Februari 2018
Tijd: 16.30 - 18.00 (inloop vanaf 16.00)
Locatie: Lichthuis Vergierdeweg 456
Entree volwassenen: € 5,00,- aan de deur, in de voorverkoop entree € 3,00 Haarlem pas/CJP € 1,50
Kaarten in voorverkoop ook verkrijgbaar in de winkel van Ananda(Gierstraat 8)