Korte Consulten @Ananda

Helende Geluiden

Buddha Dance

Nieuwsbrief

verzend

Kaartverkoop Helende Geluiden nu bij Ananda Nieuwetijdswinkel
Muziek heeft een weldadige werking op lichaam en geest. Stichting Helende Geluiden houdt zich bezig met het organiseren van uitvoeringen en doet studies omtrent muziek in de breedste zin van het woord.

De nieuwe concerten reeks is bekend, meer informatie over de concerten, de stichting en hun online kaartverkoop op helendegeluiden.nl

Wereldmuziek en Dans Festival Alkmaar

Eeuwenoude muziek tradities in de Hortus Alkmaar

Op 28 mei vindt er tussen 13.00 en 19.00 een prachtig natuur, muziek en dans festival plaats op 3 plekken binnen de Hortus in Alkmaar. De instrumenten die de musici bespelen komen uit India, West-Afrika, Turkije, AustraliŽ, Marokko en Zuid America. Bijzondere instrumenten met elk een eigen achtergrond.

Naast deze wereldmuziek concerten zijn er performances die een relatie leggen tussen geluid en natuur. Plug & Plant bijvoorbeeld laat door middel van de nieuwste electronica horen dat bomen en planten muziek produceren. Tevens is er een prachtig Ambient Concert. De DJ’s van Ecstatic Dance laten je dansen op je blote voeten op prachtige muziek van over de hele wereld. Zij nemen je mee op een dansreis.

Wereldmuziek verbindt, verbroedert, is voor de luisteraar helend en draagt bij aan meer begrip voor elkaars cultuur. De instrumenten resoneren een taal van vrede, die iedereen zodra de klanken worden gemaakt begrijpt. Wereldmuziek geeft een ruime kijk op het leven en Alkmaar is een prachtige stad om dit festival te doen laten plaatsvinden.

Liefdevolle muziek met een enorme spirituele diepgang.

Wereldmuziek en Dans Festival
Locatie: Hortus Alkmaar Berenkoog 37 in Alkmaar
Datum: Zondag 28 mei 2017
Tijd: Vanaf 13.00 tot +/- 19.00
Kaarten: 17,50 aan de deur en €15 in voorverkoop.
Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via de website van Helende Geluiden en aan de kassa bij Ananda Nieuwetijdswinkel.

Wie treden er op: