Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

Woensdagavond 25 januari 2017

In dialoog met Sharlih - Ervaar de Stilte in jeZelf

"Er is niets wat ons van elkaar scheidt, alleen maar gedachten,
die door een bedachte denker woorden als kralen aan elkaar rijgt.
Maar niemand let op de draad" - Sharlih

Datum: woensdag 25 januari 2017
Tijd: 20.00 - 22.00  (inloop vanaf 19.30)
Locatie: Bibliotheek Rosenstock Huessy Huis, Hagestraat 10, Haarlem
Entree: € 15,- in voorverkoop en € 17.50 aan de deur

Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar in de winkel (Gierstraat 8) of hier online 

 

In dialoog met Sharlih 

De samenkomsten met Sharlih zijn er op gericht om de Essentie, je Ware Zelf, te ontdekken. Er is ruimte voor vragen m.b.t. zelfrealisatie, maar veelal wordt een en ander helder in de stille energetische gevoelssfeer, waarin angsten en beperkende gedachten kunnen oplossen.

Heb je eenmaal de innerlijke Ruimte, die Liefdevolle Stroom ontdekt wordt dit als Thuiskomen ervaren.
 meer over Sharlih:
Het hier en nu
Sharlih

Over Sharlih 

"Ik had het voorrecht om in het mooie Laren, in het Gooi op te groeien. Vlak aan de rand van bos en hei.
Iedereen heeft een verleden - een verhaal - en dit is zeker geen doodgewoon verhaal, maar meer dan een verhaal is het ook niet. Het is niet echt, het is niet nu. En toch hangen we ons hele leven op aan een verhaal (het verleden): wie we zijn, hoe we ons voelen en hoe we over de dingen denken.
Het gaat ook helemaal niet om mijn verhaal. (...)

Mijn levenssituatie is de uitnodiging geweest om die Liefde te ontdekken die er altijd al was. In dat opzicht was het leven zoals het zich voordeed mijn leraar. Geen zachte leermeester helaas, maar blijkbaar nodig omdat ik nogal koppig, goedgelovig en bang was. Tijdens de overgang vond de verschuiving van denken naar bewustzijn plaats. Het was een afbraak proces - Alles wat me dierbaar was werd me uit handen geslagen. Er bleef niets meer over van wat ik dacht te zijn, zelfs mijn doodsangst was niet echt. Maar door hem onder ogen te komen werd er gezien dat 'ik als persoon' niet bestond en dat er ook geen andere personen bestonden. Het waren niet meer dan beelden die versmolten in een zee van vloeibaar licht, stil en stralend. Een als al het leven, de leegte is vol, de vormen zijn vol met leegte, er is geen onderscheid.

Het is niet noodzakelijk om zo'n omweg te maken. Elke stap is er één bij je zelf vandaan. Je hoeft er niet voor naar India, niet naar een kerk of moskee." lees verder...