Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

 

 Handlijnkundige consulten met Esther Konz


Data: Donderdag 24 mei. Ivm drukte in Esther haar praktijk is dit voorlopig het laatste consult <3
Tijd:14.00 - 16.00
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage: €5,-

Reserveren voor een consult met handlijnkundige Esther kan door hier te mailen. 


 
Vraag jij je ook weleens af wie je nu eigenlijk bent en wat je nu echt kunt? Met behulp van diagnostische handanalyse is het mogelijk om jouw unieke karakter, talenten en vermogens te ontdekken. Of te ontdekken hoe je in relaties bent, of welk werk geschikt is voor je. Maar wat kun je nu precies in je handen ‘lezen’? Enne, kun je met handlezen ook de toekomst voorspellen?

Verbinding tussen hersenen en handen
De handleeskunde (chirologie) is gestoeld op de idee dat de hersenen impulsen afgeven die via het neurologisch stelsel (zenuwbanen) en energiebanen (meridianen) worden getransporteerd. Iedere gedachte, handeling of emotie heeft zijn eigen energie en effect in de handen. Een handanalyse toont dan ook waarom je op een bepaalde manier reageert, hoe je bijvoorbeeld in relaties bent, welke talenten je hebt, waarom bepaalde zaken plaatsvinden in je leven en welke mogelijkheden je hebt om hiermee om te gaan. Wat je niet kunt zien, is wat er in de toekomst gaat gebeuren. En dat is maar goed ook...

Een consult bij Esther
Esther biedt korte consulten handanalyse (handlijnkunde) ter kennismaking aan de klanten van Ananda. Dit doet zij voor een vergoeding van €5. Voor dit bedrag krijg je een tipje van jouw persoonlijke sluier te zien. Zij kijkt op basis van jouw eigen vraag (bijvoorbeeld op het gebied van je karakter, je relaties of je talenten en vermogens) naar je handen, de lijnen en eventueel de huidpatronen.
    
      

Over Esther

Na een carrière als interim communicatie-adviseur bij grote bedrijven in de (financieel) zakelijke dienstverlening, maakte Esther in 2012 de overstap naar coaching. Tegelijkertijd volgde zij de 2-jarige opleiding Universele Handleeskunde van Magda van Dijk. Naast haar werk als handanalist en coach, werkt Esther momenteel parttime als freelance communicatiespecialist. Meer informatie: www.handanalyse.nl

“Als klein meisje boeiden mensen, hun verhalen, wat hen beweegt en motiveert (maar ook wat hen belemmert) mij al. Ik vind het geweldig en bijzonder om samen met cliënten te ontdekken wat hun unieke talenten zijn, waar ze blij van worden en energie van krijgen. Om vervolgens handvatten aan te reiken om deze talenten en vermogens in te bedden in hun werkende of privéleven. Daar krijg ik ontzettend veel energie van!”