Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

 

 Satsang met Prajnaparamita "Ontwaak"


Datum: zondag 17 september 2017 van 15.00 - 17.00 (inloop 14.30)
Locatie: Kapel van het Rosenstock Huessy Huis, Hagestraat 10 in Haarlem
Deelname: €20 in de voorverkoop/ €22,50 aan de deur.

Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar in de winkel (Gierstraat 8) of hier online.


 

Ontmoeting in het hart

Prajnaparamita geeft al vele jaren wereldwijd bijeenkomsten waarin zij ieder inspireert die verlangt naar innerlijke bevrijding. Haar onderricht is universeel, haar expressie speels en van een grote eenvoud, in een voortdurende aanmoediging waarheid te leven en te ontspannen in louter zijn, in de tempel van je hart.

Deze bijeenkomst streeft ernaar verdieping te geven en kracht doordat de deelnemers in het wijsheids-veld van Prajnaparamita kunnen vertoeven. Tijdens de middag komen er verschillende levensvragen en -onderwerpen aan bod, zoals:

- (wat is) Waarheid
- Compassie
- Liefde
- Ontwaken

Een satsang is een spontane expressie van wijsheid, waarbij bezoekers die vragen stellen liefdevolle richtlijnen krijgen via de antwoorden van Prajnaparamita.

 

Het boek ONTWAAK is uit!

Het prachtige boek van Prajnaparamita is geschreven, gedrukt en met een krachtig ritueel de wereld in gegaan. Het is nu via alle boekwinkels en online boekwinkels verkrijgbaar.

Met ONTWAAK zijn de wijze woorden van Prajnaparamita altijd onder handbereik. Het is een spirituele gids met inspirerende gesprekken over de grote vragen van het leven, maar ook met inzichten uit Prajnaparamita’s eigen leven. Dit boek maakt deel uit van een lange traditie en geeft gesprekken weer zoals die al duizenden jaren gevoerd worden tussen de meester en de leerling.