Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

Workshop Egyptische spiritualiteit

"Reis naar de bibliotheek van je Ziel"


'All is within you, you just have to re-member.'

Door: Petra Stam en Els Lijesen
Datum: Zondag 22 oktober 2017
Tijd: 14.00 - 17.00 (inloop vanaf 13.30)
Locatie: Bibliotheek Rosenstock-Huessy Huis, Hagestraat 10, Haarlem
Entree: € 20,- in voorverkoop en € 22,50 aan de deur

Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar in de winkel (Gierstraat 8) of hier online. 


     
 

Spiritualiteit kent vele vormen en in het Oude Egypte bestond er een zeer uitgebreide beleving van spirituele bewustwording. Deze interactieve workshop maakt gebruik van de Egyptische wijsheden en helpt je om via verschillende stappen dichterbij heelwording van het Zelf te brengen.

Aan de hand van de Egyptische mythe van Isis en Osiris krijg je zicht op de ontwikkeling van ons menselijk bewustzijn. Ook wij lopen het pad van Osiris (het ware zelf) en Isis (de Ziel) helpt ons op onze weg naar heelwording.
Tijdens deze workshop reis je met Isis naar je innerlijke bibliotheek, je Huis van Licht.
Na een schrijfopdracht kun je daar je oude verhaal loslaten en archiveren.

Dat oude verhaal heeft je naar het heden gebracht, en heeft je gemaakt tot wie je nu bent.

Vanaf hier ga je een nieuwe start maken: Je gaat bewust je eigen levensverhaal creŽren vanuit vrijheid, zonder oude beperkingen.
Daarvoor krijg je toegang tot je eigen kronieken. Je herinnert je de evolutie van je eeuwenoude Ziel, krijgt moeiteloos toegang tot je diepere lagen van bewustzijn en tijdens de twee meditaties krijg je persoonlijke informatie, om zo ruimere staten van Zijn te ervaren.
En maak je een nieuwe start. Laat je iets beperkends achter en loop je jouw Pad bewuster en met meer vrijheid.


 Over Petra

"Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot symboliek, spiritualiteit, en de natuur. Tarotkaarten had ik al in mijn jeugd, maar een intensieve cursus volgde ik later. De kaarten duid ik met behulp van mijn kennis over symbolen, mythologie, psychologische processen, inzicht, intuÔtie en heldervoelendheid. Ik geef consulten in mijn praktijk, telefonisch, via Skype of FaceTime, of op locatie (bv bij feesten of (werk)bijeenkomsten. Mijn jarenlange ervaring geef ik door in de cursus tarot, verdiepingsavonden tarot en workshops; daarin is intuÔtie-training een vast onderdeel. 

Naast deze werkzaamheden kwam mijn passie voor schrijven weer naar boven. Ik bedacht een opzet waarin ik mijn bezieling en veel van mijn kennis en ervaring kon delen, en zo is het boek 'In het licht van de Maan' ontstaan. Daarop volgde mijn tarotboek 'Pythia de hogepriesteres', de 13-manen Verjaarskalender en 'Isis en de 14 sleutels tot heelwording' en de Maankaarten en Isiskaarten. Mijn laatste boek is 'Krachtdieren, wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk'. 

Over Els

Els had al jong een fascinatie voor mysterie en verbeelding. Na haar studie Nederlandse Taal- en Letterkunde is ze vijfentwintig jaar werkzaam als theatermaker. Maar spiritualiteit bleef roepen en zij verdiepte zich in yoga en sjamanisme, in reiki, werd Shambhala Healingmaster, deed een opleiding tot Licht-en Kristalmeester en tot medium. Ze richtte zeven jaar geleden een praktijk op, Huis van de Tehuti, waarin ze met behulp van haar sensitiviteit healings op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied geeft.
In workshops geeft ze cursisten de mogelijkheid zichzelf energetisch te helen en zich bewust te worden van hun mogelijkheden.

Heelworden en de connectie met de bron zijn essentieel voor haar. De behoefte aan expressie is ook belangrijk en daarom schrijft ze over mysterie en bewustwording. Naast ‘Isis en de 14 sleutels tot heelwording’ heeft ze een bijdrage geleverd aan ‘Heilige Bronnen in de Lage Landen’.

Meer weten over de Isis Mysterieschool, klik dan hier.