Korte Consulten @Ananda

Helende Geluiden

Buddha Dance

Nieuwsbrief

verzend

 

Spirituele Consulten bij Caroline Ambaum


  Data: Donderdag 3 augustus 2017, donderdag 7 september, donderdag 26 oktober, donderdag 30 november en zondag 3 december 2017.
Tijd: 14.00 - 16.00
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage: €5,- (Cosmic & Flower Energie flesje: €8,50)

 

Biotensor meting en de Cosmic & Flower Energies

Wil jij weten welke Cosmic & Flower Energies jou blokkades kunnen ontstoren?

Wat doen de Cosmic & Flower Energies?

​Negatieve of onderdrukte emoties hebben vaak een schadelijk effect in je systeem. Hierdoor kan een disbalans ontstaan, die zich uit in lichamelijke of psychische klachten. Onbewust of bewust wordt dan je energiestroom verstoord.
De Cosmic & Flower Energies werken ondersteunend in het verwijderen van je verstoringen.

Lichamelijke klachten zijn (buiten de oorzaak van het moment om) signalen vanuit het geestelijke niveau. Het fysieke lichaam wil duidelijk maken dat er een of meerdere emotionele blokkades aanwezig zijn. Door het gebruik van de Energies wordt een transformatie in het bewustzijn geactiveerd​.

Tijdens het consult bij Ananda kan ik de juiste energies voor je uitzoeken.
Ik gebruik de biotensor om uit te testen welke energie het beste bij jou past. Een doseerflesje kost extra bovenop een reguliere consult prijs van €5.
Wat is biotensormeting?

De biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische staat en functies. Uitgaand van het feit dat alles met elkaar verbonden is en alles energie en informatie is. Alles in het universum bestaat uit zijn eigen trillingen. Ook alle organen hebben verschillende trillingen ten opzichte van elkaar. De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit instrument kan ik dus uittesten welke Cosmic & Flower Energies het beste bij je passen.


 

Over Caroline

Mijn naam is Caroline Ambaum. Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn praktijk in Haarlem als Natuurgeneeskundig – en Orthomoleculair Therapeut. Ik ben dankbaar dat ik al veel mensen heb mogen begeleiden om tot een betere gezondheid te komen. Volwassenen en kinderen komen met uiteenlopende klachten.
Denk hierbij aan moeheid, overgewicht, darmklachten, gewrichtsproblemen, burn-out en stress gerelateerde klachten.

De behandelmethodes die ik gebruik zijn Healing, Orthomoleculaire therapie, Biotensormeting, Voetreflexologie, Energetische Massage, Spirituele Coaching,
Cosmic & Flower Energies, Soul Body Fusionģ en Voedingsadviezen. 

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en registertherapeut RBCZ/TCZ.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten van een VBAG/RBCZ geregistreerde praktijk indien er een aanvullende verzekering is afgesloten.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website www.carolineambaum.nl.
Je kunt mij ook bereiken per mail praktijkambaum@xs4all.nl en 0613628676.