Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

 

Gezondheidcheck met de biotensor - Caroline Ambaum


  Data: donderdag 26 oktober, donderdag 30 november en zondag 3 december 2017.
Tijd: 14.00 - 16.00
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage: €5,-

 Gezondheidcheck met de biotensor

Wil jij weten welke edelstenen of een etherische olie jouw blokkades kunnen helpen ontstoren en ondersteuning geven op lichamelijk, emotioneel of spiritueel gebied?

Wil jij weten hoe je je lichamelijk en/of emotionele klachten het beste kunt behandelen?

Wil jij weten of je tekorten hebt in je vitaminen en/of mineralen?

Heb je behoefte aan voedingsadviezen?

Kom dan naar Ananda voor een consult Caroline Ambaum.

​Negatieve of onderdrukte emoties hebben vaak een schadelijk effect op je systeem. Hierdoor kan er een disbalans ontstaan, die zich uit in lichamelijke of psychische klachten. Onbewust of bewust wordt dan je energiestroom verstoord.

Lichamelijke klachten zijn (buiten de oorzaak van het moment om) signalen vanuit het geestelijke niveau. Het fysieke lichaam wil duidelijk maken dat er één of meerdere emotionele blokkades aanwezig zijn. Door onder andere het gebruik van stenen, olie en/of de Cosmic & Flower Energies wordt een transformatie in het bewustzijn geactiveerd.

Tijdens het consult bij Ananda kan Caroline met de biotensor testen wat nu het beste bij je past om je een stapje verder te brengen in je gezondheid en ontwikkeling. 
Wat is biotensormeting?

De biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische staat en functies. Uitgaand van het feit dat alles met elkaar verbonden is en alles energie en informatie is. Alles in het universum bestaat uit zijn eigen trillingen. Ook alle organen hebben verschillende trillingen ten opzichte van elkaar. De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit instrument kan ik dus uittesten welke stenen of etherische olie ondersteunend werken.

Een biotensor consult kost €5 (exclusief de aanschaf van een edelsteen of etherische olie).


 

Over Caroline

Mijn naam is Caroline Ambaum. Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn praktijk in Haarlem als Natuurgeneeskundig – en Orthomoleculair Therapeut. Ik ben dankbaar dat ik al veel mensen heb mogen begeleiden om tot een betere gezondheid te komen. Volwassenen en kinderen komen met uiteenlopende klachten.
Denk hierbij aan moeheid, overgewicht, darmklachten, gewrichtsproblemen, burn-out en stress gerelateerde klachten.

De behandelmethodes die ik gebruik zijn Healing, Orthomoleculaire therapie, Biotensormeting, Voetreflexologie, Energetische Massage, Spirituele Coaching,
Cosmic & Flower Energies, Soul Body Fusion® en Voedingsadviezen. 

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en registertherapeut RBCZ/TCZ.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten van een VBAG/RBCZ geregistreerde praktijk indien er een aanvullende verzekering is afgesloten.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website www.carolineambaum.nl.
Je kunt mij ook bereiken per mail praktijkambaum@xs4all.nl en 0613628676.