Korte Consulten @Ananda

Helende Geluiden

Buddha Dance


Consulten Chinese Geneeskunde met Andries Geert Heidema


 

Data: Donderdag 26 april, donderdag 31 mei en donderdag 28 juni.
Tijd:14.00 - 16.00
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage: €5,-

Reserveren voor een consult kan enkel op de dag zelf, door vanaf 13.00 te bellen naar: 023-551.28.67.
 

Al vele eeuwen staat de Chinese geneeskunde, waaronder de Chinese kruidengeneeskunde, bekend om haar heilzame werking. Ananda is dan ook trots om Andries Geert Heidema te mogen introduceren als nieuwste consulent!
Bij Geert ben je van harte welkom met alle vragen die te maken hebben met lichaam, geest en gevoel. Hij staat je graag te woord en helpt via zijn aanbod van:

- Chinese Kruidengeneeskunde
- Voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese Geneeskunde
- Craniosacraal therapie

Chinese kruiden zijn heel geschikt om herstel te bewerkstelligen, ze kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld beter te slapen, meer energie te ervaren, pijn in het lichaam te verminderen, spijsvertering en stoelgang te verbeteren.
In mijn praktijk werk ik met Chinese kruiden, waarbij ik mijn eigen kruidenrecepten samenstel die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie. Bij Ananda adviseer ik welke kruiden passend zijn om je te helpen met eventuele klachten en je welzijn te bevorderen.
De kruiden zelf worden per persoon bij de leverancier besteld en kunnen dus niet direct worden meegegeven wanneer wij elkaar bij Ananda ontmoeten.

Tijdens de consulten bij Ananda stel ik vragen over je lichamelijke gezondheid (zoals slaap, energieniveau, voeding) om een duidelijk beeld te krijgen van je conditie.
Verder kijk ik ook naar de tong en voel ik je polsen, aangezien de tong en pols informatie geven over de lichamelijke gesteldheid, waaronder die van de organen.
Op basis van deze informatie geef ik advies over mogelijke kruiden en indien gewenst voedingsadviezen, over het verkrijgen van meer energie, ondersteuning van de spijsvertering en de voeding die bij jou past.

Craniosacraal therapie is een zachte en krachtige geneesmethode die mensen kan helpen om fysieke en emotionele spanningen los te laten, zodat de energie in het lichaam weer gaat stromen en er welzijn wordt ervaren. Daarnaast kan craniosacraal therapie ook inzicht geven in hoe deze spanningen zijn ontstaan.
Daarmee kan fysieke en emotionele genezing plaatsvinden en in verbinding met ons hart kunnen nieuwe manieren van leven tot bloei komen.


 

Over Geert

Geert heeft reeds langere tijd een succesvolle praktijk voor genezing en welzijn, waarin hij zowel mensen als paarden van behandelingen voorziet. In het verleden heeft hij gewerkt en verschillende opleidingen gevolgd in de V.S. en hij is nu werkzaam in zijn praktijk in Haarlem. Hij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en de Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging.

Meer informatie over zijn praktijk is te vinden op zijn website: De Vreugdevolle Bron.