Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

 

Workshop Mindful Communiceren


Spreker: Richard Buijtenhek
Datum: Zondag 21 januari 2018
Tijd: 14.00 - 17.00 (inloop vanaf 13.30)
Locatie: Bibiotheek Rosenstock-Huessy Huis, Hagestraat 10, Haarlem
Entree: € 20,- in voorverkoop en € 22,50 aan de deur

Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar in de winkel (Gierstraat 8) of hier online.


 Heb je moeite om te spreken in het openbaar, bijvoorbeeld in een vergadering, presentatie, projectoverleg of training?

Omdat je niet weet hoe je je verhaal boeiend kunt overbrengen of het doodeng vindt om voor een groep te staan?


Wat je ook zegt en waar je ook spreekt, de kern van effectieve communicatie en het loslaten van spreekangst ligt in je relatie met anderen. De succesfactoren voor meesterschap in communicatie zijn: jezelf zijn, aanwezig zijn en open staan voor contact.

Deze workshop Mindful Spreken is er op gericht om de deelnemers te leren zowel mindful te spreken als ook mindful te luisteren. Dat is met volledige aandacht, dus volledig in het hier en nu, zonder oordelen en andere gedachten.
Er helemaal zijn, met en voor de ander, zodat de informatie helder overkomt.

Deze workshop wordt mede gegeven op basis van Mindfulness (een methode die er op is gericht om steeds in het hier en nu te zijn) en Speaking Circlesģ (communiceren vanuit contact).

Het luisteren en spreken gebeurt zowel met ťťn persoon als in een groep. Je mag het overal over hebben, zolang je verhaal maar in het hier en nu blijft.

In deze Mindful Spreken workshop bouwen we de moeilijkheidsgraad langzaam op. We beginnen dan ook heel ontspannen 1 op 1. Na een aantal rondes gaan we in groepen werken. Zijn we in de eerste ronde nog stil, in latere rondes mag je spreken wanneer je dat wilt. De ondersteunende feedback die de laatste ronde aan elkaar wordt gegeven, wordt vaak als heel fijn ervaren.


Over Richard

Ik ben Richard Buijtenhek, als coach en trainer gespecialiseerd in het ondersteunen van directieleden, managers en professionals bij het vinden van hun passie.
Ik begeleid mensen bij het onderzoeken en transformeren van hun diepere niveaus.
Dit zijn de niveaus die ons hoofdzakelijk sturen in ons denken en handelen.

Deze diepgaande aanpak vind je in al mijn producten terug, waarbij de mens altijd centraal staat. Met mijn aanpak gaan mensen effectiever werken. Ze breken door hun eigen glazen plafond heen en kunnen meer verantwoording aan.

Coach en trainer ben ik sinds 2004. Daarvoor heb ik bij veel bedrijven en afdelingen gewerkt als ICT-consultant en ICT-ontwerper, projectmanager, fieldmanager en de laatste 5 jaar als verandermanager bij Atos-consulting (KPMG-consulting). Hierdoor ben ik een specialist geworden in het analyseren en ordenen van bedrijfsprocessen.
Ik zie snel welke bedrijfsprocessen inefficiŽnt werken, waardoor ik adequaat kan inspringen.

Meer informatie is te vinden op mijn website: www.rbtc.nl