Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

 

De Geluksroute Haarlem 2018
Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018


Luck
“It is what I am born for –
To look, to listen,
to loose myself
Inside this soft world –
to instruct myself
over and over ”
      -Mary Oliver


 
De Geluksroute komt weer naar Haarlem!

Ananda Nieuwetijdswinkel helpt jou graag bij het vinden van je eigen geluk.
Of het nu gaat om een goed boek ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling, of een spiritueel cadeau voor jezelf of je geliefden. Zo zijn wij ervan overtuigd dat het gunnen van geluk aan jezelf gelijkstaat aan het delen van jouw geluk met anderen.

Lees hier meer over de Geluksroute 2018.

Wat gun jij jezelf vandaag?

Kom tijdens de Geluksroute vooral langs in onze winkel om rond te kijken naar alle fijne stenen, boeken, wierook en andere artikelen en laat je verrassen door onze consulenten Ingeborg (zaterdag) en Felice (zondag).

Daarnaast is er op beide dagen een Grabbelton voor de kinderen en kunnen er net als vorig jaar Gelukswensen worden ontvangen en weggegeven. Want geluk, dat maak je samen. 

Zaterdag 3 februari van 14.00 – 16.00: Handlezeres Ingeborg Tarcy

Ingeborg zal een aantal waarnemingen doen aan de hand van de huidpatronen en handlijnen die in je handpalm staan. Zo geeft zij inspiratie mee en een stukje inzicht over jouw persoonlijkheid en/of talenten.

Wat kun je verwachten van dit consult?
Je handen kun je lezen als jouw persoonlijke levensverhaal. In je handen staan namelijk je talenten en je valkuilen beschreven. En hoe je daarmee omgaat. Eigenlijk is het je eigen boek, al vanaf je jonge jeugd tot nu toe. Ik help je hierin inzicht te krijgen (ik voorspel dus niet!), zodat je meer in je eigen kracht komt te staan. Handlezen is een boost voor je zelfvertrouwen. Deze dag lees ik je handen aan de hand van je vingertoppen en handlijnen, maar we kijken vooral wat op dat moment goed voelt.

Meer over Ingeborg: www.facebook.com/ingeborgtarcyhandlezennumerologie

Zondag 4 februari van 14.00 – 16.00: Tarotist Felice de Baare

Felice is een bekende bij Ananda en zal tijdens de Geluksroute 1-kaartleggingen uitvoeren met de Rider-Waite tarotkaarten. Aan de hand van een vraag of onderwerp zal Felice een korte reading geven, waarbij je zal merken dat je met één enkele kaart al heel veel te weten komt.

Wat kun je verwachten van dit consult?
Tarotkaarten zijn een gereedschap om inzicht in het onderbewustzijn te krijgen.
Je persoonlijkheid, je patronen en je wensen kunnen gezien worden in de kaarten.
Maar niet alleen dat! De tarotkaarten geven ook houvast in welk pad te bewandelen om je wensen uit te laten komen, hoe ongewenste patronen zijn te doorbreken en welke houding jij het beste kunt aannemen in een bepaalde situatie.

Felice in inmiddels een graag geziene gast bij onze klanten en haar waarnemingen zijn scherp, accuraat en worden gegeven met een gezonde dosis nuchterheid.

Meer over Felice en haar Spirituele Praktijk Miraja is te vinden op haar website www.miraja.nl