Korte Consulten @Ananda

Helende Geluiden

Buddha Dance

Aura-tekeningen met Digna Tjon A San


Data: Donderdag 14 juni, donderdag 13 september, donderdag 18 oktober en donderdag 22 november 2018.
Tijd: 14.00 - 16.00.
Locatie: Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, 2011 GD Haarlem
Jouw bijdrage: €5,- (vanaf september 2018 €10)

Reserveren voor een consult met Digna? Loop tijdens consulturen de winkel binnen of bel in de ochtend van het consult naar: 023-551.28.67.


Nieuw! Aura-tekeningen bij Ananda

Ananda heet haar nieuwste consulent van harte welkom. Helaas moeten wij nog even geduld hebben, want pas in juni zal Digna langskomen om ons van haar wijsheid te voorzien middels het maken van aura-tekeningen.

Tijdens dit consult geeft Digna een korte analyse van jouw aura door intuÔtief kleuren aan te brengen rondom een afbeelding/silhouet van het menselijk lichaam. 
De gekozen kleuren representeren de tinten in jouw aura op dat moment.

Hier hoort ook een korte uitleg bij over de betekenis van elke kleur en welke energie hierbij hoort. Want de kleuren in het aura kunnen worden gekoppeld aan de patronen en gebeurtenissen in iemands leven. Zo staat bijvoorbeeld de kleur rood bij de linkerschouder voor ingehouden boosheid.

Je blokkades, vreugde en verdriet: alles is terug te lezen in het aura!

De ingekleurde tekening plus kleurenuitleg krijg je na afloop van het consult mee naar huis. Deze consulten zijn altijd een momentopname en de kleuren van het aura kunnen per dag verschillen.


 

Over Digna

Mijn naam is Digna Koopmans-Tjon A San. Ik ben een hoogsensitieve vrouw, getrouwd en de eigenaresse van Holistische Praktijk Zivah. Ik ben spiritueel coach en natuurgeneeskundig consulent.

Elke behandeling, cursus en of workshop in mijn natuurgeneeskundige praktijk, is erop gericht om vrouwen weer in hun kracht te zetten. Dat kan door blokkades op te heffen, de energie weer te laten stromen, lifestyle adviezen te geven en patronen te doorbreken.

Ik wil vrouwen weer hun vrouwelijke kracht teruggeven. Ik wil ze leren dat zij prachtige wezens zijn met scheppingskracht. Ik wil ze leren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun leven en dat ze zichzelf niet hoeven te verbergen achter excuses. In je kracht staan sluit deuren achter jou, om nieuwe te kunnen openen, nieuwe wegen te kunnen bewandelen die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Het geeft energie en scheppingskracht.

Lees meer over Digna op: www.holistischepraktijkzivah.nl