Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

 

 Valentijn-acties!

Edelstenen harten met 30% korting en

Gratis Luisterkind-Afstemmingen met Digna Tjon A San


 

Valentijn bij Ananda: Love is in the air!

Bij Ananda hangt de Liefde in de lucht en verblijden wij u graag op Valentijn met een mooie kortingsactie en gratis consulten met een medium.

Van maandag 5 tot woensdag 14 februari ontvangt u 30% korting op de hartvormige edelstenen Normaliter €5,99, nu slechts €4,00. Koop voor uzelf of een geliefde een mooi aventurijnen hart (open van het hartchakra), of rozenkwarts (liefde en vriendschap), misschien toch liever een tijgeroog (bescherming)? Wij hebben verschillende steensoorten op voorraad in een prachtige hartvorm.  

Daarnaast zal Digna Tjon a San op woensdag 14 februari tussen 14.00 - 16.00 in de winkel aanwezig zijn met haar 'Luisterkind' mini-afstemmingen. Zij helpt u graag met het laten spreken van de Ziel en door te geven wat de Ziel nodig heeft van u op het gebied van de liefde. Neem eventueel een foto van uw kind mee!
Deze consulten zijn gratis ter ere van Valentijn en geeft u gelijk de kans kennis te maken met de bijzondere consulten van Digna. Meer over haar werkwijze kunt u hieronder lezen.

Gratis Luisterkind mini-afstemmingen

De Luisterkind Methode is een manier om op een kind of volwassene af te stemmen, waarbij er op telepathische wijze contact wordt gemaakt op Zielsniveau.

Het unieke van deze methode is dat wij geen labels leggen op jouw kind of op jou.
Wij luisteren alleen maar, gaan open het gesprek in en geven door wat de Ziel wenst te zeggen. De Luisterkind Methode is geschikt voor iedereen en voor elke levensfase.

Om in de sfeer van Valentijn te blijven zullen de consulten zich richten op wat de Ziel wenst te delen op het gebied van de liefde. Wat zij nodig heeft in de relatie met jouzelf of in de relatie met een partner. Maar mochten er andere onderwerpen aan bod komen, dan kun je ervan uitgaan dat deze op dat moment besproken dienen te worden.

Een Luisterkind afstemming kan je inzicht geven in het ontstaan van jouw gedachtepatronen, waar, hoe en of wanneer een blokkade is ontstaan.
De Luisterkind afstemming bied jou een oplossing, want door het verkregen inzicht kan je er ook daadwerkelijk wat aan doen. 

Over Digna

Mijn naam is Digna Koopmans-Tjon A San. Ik ben een hoogsensitieve vrouw, getrouwd en de eigenaresse van Holistische Praktijk Zivah. Ik ben spiritueel coach en natuurgeneeskundig consulent.

Elke behandeling, cursus en of workshop in mijn natuurgeneeskundige praktijk, is erop gericht om vrouwen weer in hun kracht te zetten. Dat kan door blokkades op te heffen, de energie weer te laten stromen, lifestyle adviezen te geven en patronen te doorbreken.

Ik wil vrouwen weer hun vrouwelijke kracht teruggeven. Ik wil ze leren dat zij prachtige wezens zijn met scheppingskracht. Ik wil ze leren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun leven en dat ze zichzelf niet hoeven te verbergen achter excuses. In je kracht staan sluit deuren achter jou, om nieuwe te kunnen openen, nieuwe wegen te kunnen bewandelen die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Het geeft energie en scheppingskracht.

Lees meer over Digna op: www.holistischepraktijkzivah.nl